6 de febrer del 2008

Peripecies a l'aire III

Com que no hi ha massa feina us acribillo aquests dies amb mes 'posts' al blog. Mes peripecies al cel queenstonenc, aquest cop exclusivament ala delta:

1er video: un looping apropet apropet de l'aigua. Sembla impossible.



2on video: una tarda de vol a coronet peak dels colegues delteros. Top landing, negatius (mes haviat helicopter) amb l'ala delta... venen ganes de volar ala o no?



---------
Ja queda poc per les vacancetes per NZ i em costa deixar queenstown... preferiria tenir mes feina per no pensar en marxar... Estic fent amistats de per vida, visc una vida facil en un lloc increible, pero esta lluny de Berga...
No es pot tenir tot...be, no tot al mateix temps! 1/2 any aqui, 1/2 any alla, ara amunt, ara avall...gira la termica, gira la descendencia... com sempre ha sigut la meva vida. No sera l'ultima vegada que viure a NZ.

3 comentaris:

Roger ha dit...

GUAU!!
els videos...únics!

Anem per passos:

- No tens feina? Que ja va de baixa la temporada? o es que ja saben que fas coses rares i no volen volar amb tu?? jejeje...

- Entre Berga i Queenstown... hi ha Palau, eh??? ;-)

- 1/2 any Berga, 1/2 NZ? mmm....Em smebla que ja sé on seran les pròximes vacances!!!jajajaja

- Vacances per NZ? APROFITA-LES!!!A part de ponting, vueling, bicing, trekking...fes alguna inmersió i ens poses les dents llargues als qui nomès veiem el Mediterrani!!

I anem al que toca, tan de temps tan maco, tan "I LOVE NZ", com portes el tema HEAVY, o sigui l'anglès??? (malpensats...)
Ja saps, quan tornis a donar classes!!!


Tu penja coses, que nosaltres sort tenim d'això, sinó que monotona la jornada laboral!!!

ADÉU!!!

ivan ha dit...

ei tiu!
ets mes rapid que el llamp, escric alguna cosa i patapam, ja tinc un comentari teu. Gracies.

La temporada de turistes va baixant... aixi que tenim menys feina...per aixo he decidit que d'aqui uns 10 dies marxo de qtwn, a viatjar d'una vegada.

el tema heavy (angles, of course) prou be, ja entenc 1/4 part d'una conversa entre kiwis. I de parlar... mes o menys. L'altre dia vaig al Macdonalds i demano una Coke (coca cola). Clar, amb el meu accent em va sortir "coc" (polla)... sense comentaris.

Roger ha dit...

Ja,ja,ja!!!
cada dia s'apren una cosa més...ara ja sé perquè a Londres al Pizza Hut em mirava malament el cambrer negre quan li deia: "one coke, thanks"

:-(

Pobret de mi!!!jejeje...

Home, segurament el respondre ràpid demostra l'enveja que ens fas a tots estan allà baix!!!

Doncs aprofita i viatja molt!! Ah!i si vas a un bar, no veguis molt! Que un matrimoni conegut que al novembre va estar a NZ, ens van dir que si anaves al bar, bebies, agafaves el cotxe i t'enganxava la poli...multa per tu, i multa pel del bar!!Que per això ofereixen en alguns bars servei de taxi...
ja ens confirmaràs si això es veritat!!
Adéu!!