26 de febrer del 2008

Wet West Coast


View Larger Map
Doncs ja he fet la primer part del viatge per la preciosa i humida costa oest (wet west coast): 5 dies de pluja, km per carreteres enmig de jungles impenetrables, glaceres que acaben practicament a les platjes del mar tasmanic, dormitoris de foques i animalots marins.

Una costa despoblada (encara mes que la resta de nova zelanda) ja que la vida es impossible gracies a uns minusculs i cabrons mosquitets de merda que es diuen 'sandflies', que et desperten amb una alegria desbordant picanta qualsevol part carnal que els hi ensenyis.

M'han acompanyat en aquesta aventura un catala i una alemanya.
L'Isi "el de la bici" es colega de colegues; haviem contactat per email abans de coneixens a Queenstown on va arribar amb bici despres de 2 mesos de ruta per tota Nova Zelanda, ole ole. I ara esta passant uns dies amb mi abans de tornar cap a casa. Increible fanatic de l'escalada i la muntanya, i esmorzars de truita amb formatge i bacon (de 9 o 10 ous).
La Pia, de Bavaria, s'ens va presentar un dia fent autostop. La tia es va acoplar amb nosaltres per aproximar-se al nord de l'illa sud. Hi va haver tant bon rollo entre els 3 que al final es va quedar 3 dies i 3 nits. Ens va sapiguer greu quant ens vem haver de separar, destins diferents... la vida del nomada no es per sentimentals.

3 comentaris:

Roger ha dit...

nen!!
ja estas totalment adaptat, eh??jejeje...
la furgo de la bandera es la teva???
UUEEE!!!!
Quines fotos, quins paisatges...
Ja saps, eh? quan tornis...a fer una conferència amb tots, i ens ho expliques TOT, TOT i TOT!!!
;-)

Adéu!!

Roger

Aixa ha dit...

Ei! Ivi!!

Què tal??

Jolines... que bé que t'ho montes!! Quina enveja! Això sí, sana, eh!! Ojalà jo també pogués fer una cosa d'aquestes!!

Un petonàs!!

Anònim ha dit...

Òstia Rastaman! Porta'm algu, va va va va va i m'ho dones quan vinguis a Barna i quedem, alguna cosa que no costi diners, alguna cosa que et trobis per un camí, o per una platja (com quan vas anar a les Canàries i em vas portar sorra d'aquella platja negra, que encara tinc guardada) va va va!!!! A veure si te'n recordes!

Un petonàs!

M'estàs fotent les dents llargues XDDDDD

Mariona