5 de març del 2008

El Nord del Sud

Ja ens estem acabant l'illa sud, pero nomes geograficament parlant! crec que aquest pais mai te'l pots acabar, sempre vols mes, sempre hi han coses noves a descobrir.

Vem marxar molls i salats de Christchurch, capital city, despres d'una sessio surfera cutre saslsitxera (som uns novatos i ens han deixat una taula de profesionales, aixi que bevem mes aigua que res mes). Plovia, be, plou encara, per aixo estic a internet... aixi que vem aprofitar per tirar millas cap al nord de l'illa sud. Es mes aprop de l'ecuador, potser engaxariem una mica mes de bon temps i caloreta (optimisme al 100%).

Despres de 2 dies ruteando, encara amb la sal enganxada al cos (li agafes al gustillo), vem arribar a Nelson, la city del nord, per una sessio de cine en angles i palomitas. I mes surf, i mes aigua salada.

Al cap de 2 dies s'insinuava bon temps aixi que directa cap al plan que teniem desde feia mesos: kayak a la costa del parc nacional Abel Tasman. Necessitavem mes sal al nostre cos.

El resultat, com en diuen aqui, AWESOME, que seria increible, fantastic... 2 dies de rutilla amb un kayak a rebentar: menjar, fugonet, sacs de dormir, la ipod amb uns altaveus portables... ah, i per suposat un vinet blanc per celebrar la ruta. El vinet era el mes barato del super (3,5 eur) pero portar-lo fins alla i beurel a una platja deserta de sorra blanca sota un mar ple d'estrelles... va ser com beure el vi mes car del mon.

Despres d'haver sobreviscut els 2 dies de kayak, onades de metre i mig que ens queien per sobre, sandflies, bivac... a fer millas cap a la proxima parada, Takaka, zona d'escalada i hippisme per excelencia. Arribem a un camping hippie-rastafari, nit, aparquem, preparem el llit (per si despres no som capasos), obrim la cerveseta, ens anem davant d'una fogata vorejada d'escaladors (i una catalana!) i acompanyem el so extraordinari d'una guitarra cantant amb el nostre spanglish.

Nit, estic al llit, no se com hi he arribat, faig pudor de fum, tinc una capa de 2 cm de sal incrustada al meu cos, rastas involuntarias a la meva caballera. I comensa a ploure de nou, dema toca descansar. I em desperto, i de cop sento aigua calenta, ja no m'enrecordava que se sentia! i sabo, i m'en adono que estic sota una cosa que es diu dutxa, i m'hi quedo una estona, bueno, fins que s'acaba l'aigua calenta i em cago de fred de nou. Bona vida.

:: i algunes fotillos ::
abel tasman

3 comentaris:

Roger ha dit...

Aiixx...ja sé que et regalaré, no pas un manual de supervivència, això ja veiem que ho portes bé...sinó un manual d'higiene!!!
jejeje...
no fora conyes, i ara que no ens sent ningú, després d'unes hores de portar la sal a sobre...et fa pena i tot rentar-te!!(i no ho dic pas perque et posis més moreno amb la sal, eh!!??)

Que guapo lo del Kayak, no?I lo de fer surf...paciència, al menys pots dir que t'ofegues en una zona suefera amb "pedigri"!!

I com no...quina enveja veure aquestes fotos!!

Apa, que tingueu un bon temps...i TROBA-LA!!!!
(l'onada...malpensat!!)

records,

ivan ha dit...

jaja, ets el numero 1 dels comentaris .

Aixo de la vida hippie es la ostia, quin ambientassu al poble on ens hem quedat 1 setmana. fins i tot hem participat a una bicicletada nudista en reivindacio de l'us abusiu del petroli, increible, una de les millors experiencies a nova zelanda.

es el proxim post, fotos i tot.

records roger!

Roger ha dit...

;-)

Si,si...VOLEM FOTOS!!!!
jejeje...

Salut!