11 de març del 2008

Takaka forever

Takaka es un iman pels escaladors, comences a escalar les seves parets i t'hi quedes enganxat, i vols escalar una altre via, i una altre... i es fa de nit i tornes per un bosc ple de cuques de llum, de falgueres grans com arbres, alicia en el pais de las maravillas... I arribes al Hangdog, la zona d'acampada de tots els que es troben com tu, fanatics de pujar parets impossibles, de la vida tranquila, de la guitarra i les histories d'arreu del mon davant del foc de cada nit, de pensar en el moment i de no saber que faras dema.

I ha passat una setmana i sembla que hagi sigut un moment.
-------------------
Per cert, no tot va ser escalada, tambe vaig participar en una bicicletada popular, 3 km en boles per protestar contra l'us abusiu del petroli. Excepcional. Els primers minuts et senties una mica raro, tant lleuger... pero despres ja ningu es volia vestir. Hi han proves! fotos (s'en eliminat les mes intimes) i algun que altre link amb noticies sobre l'esdeveniment: http://www.stuff.co.nz/nelsonmail/4433435a6510.html

I torno a ser a Christchurch city; i d'aqui a Queenstown per acomiadar amics, arreglar assumptes d'impostos i preparar maletes per... potser tornar a casa...potser fer una paradeta a mig cami :)

Takaka

4 comentaris:

Roger ha dit...

HEEYYY!!!

La millor foto del blog: http://picasaweb.google.co.uk/anticiclons/Takaka/photo#5176595391480974418

sense cap dubte!!jejeje..
M'has decepcionat...molta bici, corbata, barret, molta pintura de guerra...i unes tristes sandalies per anar amb la bici!!!jejeje...

Ah, per cert, que li pasa al dofí Moko de la Mahia Beach?? Fes alguna foto alguna ballena!!

I si,si...arregla impostos, que com no et deixin tornar ;-)
I si...fes la maleta, que ens has d'explicar moltes coses...però amb calma...que volem conèixer més coses kiwis!!!

Ànims!!!

ivan ha dit...

jaja, encara estic rient de la bicicletada en boles, la recomano a tothom.

estic per queenstown, sense casa ni furgoneta (es va petar a 10km de queenstown i no se si el motor esta tocat... a la espera dels mecanics). Aixi que sort que tinc amics i amigues per aqui i estic d'ocupa.

estres emocional, queda poc per tornar a casa (encara que estic pensant en parada a tailandia...).

Salut Roger

Anònim ha dit...

Tailàndia!?!?!?!? :))))))))) Jo no m'ho pensaria hi ha oportunitats que només et passen per davant una vegada!!!

Però quina enveja em fots tio!!!! ajjaajaj Pensar que jo per Setmana Santa només em puc permetre el luxe d'ocupar l'apartament dels meus avis a Platja d'Aro... XDDDDDDDD Que trist!!!! :D Ivanhoe!!! aprofita moltíssim el temps que et quedi aquí, que un cop tornis a casa no t'hagis de penedir de no haver fet alguna cosa!!! CARPE DIEM tio que no tothom té la teva sort!!! Un petonàs immens!!!

Mariona

P.D:Molt sexy a la foto xDDDD no molestava el "sillín" ??? XDDDD

DISFRUTAAAAA

Roger ha dit...

mmm...parada a Tailandia, Bankog...ni tu pensis, escala a Tailandia!!!
Costa molt agafar un avio per sortir de Catalonia...aprofita!!!

Records,