24 d’octubre de 2007

Home sweet home

Ja tinc casa! S'ha acabat aixo de dormir en un sofa! I per fi poguer obrir la maleta, rentar roba... que be...

Estic compartint casa amb el John, el colega frances, una australiana, un xile, una malasiana i una nord-americana.... sembla un acudit.
Pel que sembla part de la gent de la casa (els "flatmates") van canviant cada setmana o dues, aixi que es el millor lloc per coneixer gent i aprendre angles.


Les cases aqui son de paper-cartro, o sigui, una caca. Aixi que a dins fa fred, humitat, vent i pluja... fins i tot m'ha semblat veure un remoli aquest mati des del llit...

La sala d'estar em recorda la casa d'Els Joves (la serie del 33 'The Young Ones')! Tothom deixa constancia de que viu alla, aixi que et trobes de tot cada dia. De lavabo nomes n'hi ha un, i a la casa hi poden arribar a viure 9 persones! Sort que hi ha jardi per les emergencies. La nostra habitacio te posters per tot arreu, per tapar forats que van a parar a la seguent habitacio... Aixo si, la nevera sempre esta plena de cerveses, aixo ho salva tot.

1 comentari:

Oriol ha dit...

Buenas Ivan.
Ja veig que d'aquesta vivència en sortiràs curtit, sort que ja vas amb l'experiència de Can Ballús i no crec que t'assusti compartir casa amb gent tant "variopinta" (i que els de can Ballús no s'ofenguin que els hi tinc mol de carinyo eh). No deixis d'explicar-nos res, que els que ens varem fer grans veien "els joves" sembpre hem volgut viure una experiència com aquesta. Tot i que l'acudit que em ve al cap és aquell de "Organización!!"
Felicitats per l'aniversari i el blog ,que m'agrada molt.