18 de novembre de 2007

Catalans a NZ

Segur que sempre us heu trobat un/a catala/na a qualsevol indret del mon; i es que estem a tot arreu!

Aquesta setmana feia el 1er mes que estava a NZ i encara no n'havia vist cap (de catala/na). 1 mes sense parlar catala en directe!
M'enrecordaria? Hauria perdut l'accent del bergueda que tant m'havia costat agafar?

Sort que la meva cosina Clara em va venir a visitar i vaig poguer refrescar aquelles paraules tan maques com "eei!", "quina passada" o "osti tu!".

Total, un cap de setmana a tope amb festa tradicional de Queenstown (sopar freaky a casa, birra i tecno dance), vol amb parapent, resaca, caminata i fins i tot visita momentania a l'hospital kiwi.

Si, si.. ens veiem un parell de dies i resulta que hem d'anar a l'hospital el mateix dia (res greu! simplement un tall a la ma de la Clara i un dit una mica esguinçat per part meva). El tema sanitari aqui va igual, o sigui, que has d'esperar un huevo perque et posin 50 metres de vena i et diguin que has de fer bondat.

No us perdeu la portada de l'album de fotos: un cotxe d'un japo-kiwi-volador amb...el burro catala!
Catalans a NZ

2 comentaris:

Roger ha dit...

Bon dia familia!
Vaja...una visita i a l'hospital...
Ara ja ens podeu explicar com us ho vau fer, eh??
...aquesta joventut...

Ep! un burro a NZ???o es molt friki, o ha vingut a veure la Sagrada Familia...però 'chapou' (no sé com s'escriu) pel kiwi!!

Ah!explicans algun plat típic de NZ que preparis en un d'aquests sopars-festa-rave-botellon!!! A Catalunya un pà amb tomàquet...i a NZ??? Pizza Hut? Alitas de pollo?...Esperem la teva resposta.

Petons per la Clara (quan ho llegeixis) i records company!!!

iv@n ha dit...

ei roger!

si tiu, lo del burro catala increible...
Bueno, perque no tinc la foto, pero tambe hi ha un pilot suis que porta el burro al casc, d'alguna visita voladora a catalunya.

El menjar tipic de NZ??? m'has ben fotut. Encara no ho se. Aqui es fast food a tope, thai food, kebabs... ah, bueno, i les barbecues! potser es el plat tipic.

L'altre dia vaig flipar perque la botella de coca-cola es de 2.25 litres i val 1.69$, o sigui uns 90c d'euro... AH! i el menu Bigmac (medium, que ja n'hi ha prou) val uns 7$ (3.6 eur)...

No m'estranya que la gent acabi menjant aixo...

Jo pasta per un tubo (es l'unic que ser cuinar).

See ya!