18 de novembre del 2007

Catalans a NZ

Segur que sempre us heu trobat un/a catala/na a qualsevol indret del mon; i es que estem a tot arreu!

Aquesta setmana feia el 1er mes que estava a NZ i encara no n'havia vist cap (de catala/na). 1 mes sense parlar catala en directe!
M'enrecordaria? Hauria perdut l'accent del bergueda que tant m'havia costat agafar?

Sort que la meva cosina Clara em va venir a visitar i vaig poguer refrescar aquelles paraules tan maques com "eei!", "quina passada" o "osti tu!".

Total, un cap de setmana a tope amb festa tradicional de Queenstown (sopar freaky a casa, birra i tecno dance), vol amb parapent, resaca, caminata i fins i tot visita momentania a l'hospital kiwi.

Si, si.. ens veiem un parell de dies i resulta que hem d'anar a l'hospital el mateix dia (res greu! simplement un tall a la ma de la Clara i un dit una mica esguinçat per part meva). El tema sanitari aqui va igual, o sigui, que has d'esperar un huevo perque et posin 50 metres de vena i et diguin que has de fer bondat.

No us perdeu la portada de l'album de fotos: un cotxe d'un japo-kiwi-volador amb...el burro catala!
Catalans a NZ

2 comentaris:

Roger ha dit...

Bon dia familia!
Vaja...una visita i a l'hospital...
Ara ja ens podeu explicar com us ho vau fer, eh??
...aquesta joventut...

Ep! un burro a NZ???o es molt friki, o ha vingut a veure la Sagrada Familia...però 'chapou' (no sé com s'escriu) pel kiwi!!

Ah!explicans algun plat típic de NZ que preparis en un d'aquests sopars-festa-rave-botellon!!! A Catalunya un pà amb tomàquet...i a NZ??? Pizza Hut? Alitas de pollo?...Esperem la teva resposta.

Petons per la Clara (quan ho llegeixis) i records company!!!

ivan ha dit...

ei roger!

si tiu, lo del burro catala increible...
Bueno, perque no tinc la foto, pero tambe hi ha un pilot suis que porta el burro al casc, d'alguna visita voladora a catalunya.

El menjar tipic de NZ??? m'has ben fotut. Encara no ho se. Aqui es fast food a tope, thai food, kebabs... ah, bueno, i les barbecues! potser es el plat tipic.

L'altre dia vaig flipar perque la botella de coca-cola es de 2.25 litres i val 1.69$, o sigui uns 90c d'euro... AH! i el menu Bigmac (medium, que ja n'hi ha prou) val uns 7$ (3.6 eur)...

No m'estranya que la gent acabi menjant aixo...

Jo pasta per un tubo (es l'unic que ser cuinar).

See ya!