28 de novembre del 2007

Paragliding Adiction

La temporada alta esta a punt de caure'm a sobre! Tots els pilots que porten temps per aqui em comenten que durant els proxims 2/3 mesos suplicare perque plogui de tan en tan... i pugui descansar de tant volar! Ojala, ojala.

L'altre dia vem estar contant quanta gent treballa en el mon del parapent a Queenstown: hi han mes de 50 persones! Segurament es un dels negocis turistics mes importants de la zona. Llastima que son diferents empresetes i, com saben tots els pilots professionals, la competencia es dura: que si aquella empresa baixa el preu, que si aquella ara inclou les fotos, que si aquella ofereix un massatge despres del vol (es conya)...



Bufff, i no sabeu lo xungo que es el tema fotos en vol. Aqui et fan fotos per tot: que vas al teleferic, pam, foto; que vas a menjar-te un bigmac, pum, foto. I clar, no seria menys, el passatger vol una foto fent ganyotes desde l'aire.

Els primers dies m'era una mica impossible fer alguna foto que es veies la cara del passatger i la meva alhora: programar la camera en vol, obrir el monopode... tot aixo intentant continuar pilotant! Ho podriem comparar com tallar-se les ungles del peu mentres condueixes....



Ara de mica en mica ja surten algunes fotos mes o menys visibles. Podeu fer-hi un cop d'ull en el seguent album (es privat! en teoria nomes es pot entrar des d'aquesta web ja que hi han fotos de clients!). Tambe hi han algunes fotos fent el burro amb el mini-parapent de 16m.

CLICA AQUI PER ENTRAR A L'ALBUM

3 comentaris:

Aixa ha dit...

Apa... ja saps què et toca doncs... a treballar! que ja toca!! jajajaja
Quins personatges que et venen, noi!!
Com ho portes? Em semblaq que ara ja estàs situadissim, oi?
Per cert... aquest any també faig sopar d'aniversari, t'envio l'invitacio??
jajajaja

Petonassus!
Cuida't!

Anònim ha dit...

Ei guapo!!!
ja era hora que diguessis algo despres de tants dies.
Si et soc sincera crec que estas disfrutant molt saps perque?...
Fas molt bona cara i s'et veu disfrutar!!!

molts petonasos de la teva maneta i el teu cunyat!!!

Per cert s'acosta nadal, m'agraderia que em donguessis ideas de que regalar-li a la mama, que com a darrer any consecutiu, em toca a mi veure que, punyatero, ja t'ho montes be eh?!!!!

ja ma diras algo muaks muaks!!

ivan ha dit...

ei ivette!
faig bona cara a les fotos?? es que he triat les que surto be (o sigui una de cada 100). :P
Per regalar-li a la mamacita... un billet d;avio a Nova Zelanda. Jo m'encarrego de l'allotjament (a casa tenim un sofa-llit de meravella).

:) muaks.

-----

Ei Aixa!
Que aquest any 25! Ja saps que com que soc un despistat no m'enrecordare de felicitar-te. Pero que sapigues que sempre hi penso!

muakis