28 d’octubre del 2007

Bon temps, bona cara

Per fi aquest cap de setmana el temps ha acompanyat per fer uns quants vols!

Ja he fet els primers tandems comercials! Ja era hora, que aqui nomes en cerveses t'arruines rapid (no perque siguin cares, sino perque es veu el triple).

I tambe un parell de vols en solo! Si si, en solo! M'han deixat una Aerodyne Shoot de 16 metrillos! Una vela acro per excelencia, llastima que encara no tinc fotos d'aquests vols ja que estava massa ocupat amb els mandos com per portar la camera.



Coronet Peak
Els tandems els fem a Coronet Peak, a 15 min. del poble. Zona muntanyosa, amb uns 700 m. de desnivell. Aterratge impecable. Termica bona, per ara poc vent.

La Gondola Skyline
En canvi en solo volem a La Gondola, damunt del poble. La pujada es fa amb telecabina i 10 min a peu. El pase per tota la temporada val 50 nz$ (uns 28 euros), aixi que et pots fer un fart de pujar i baixar. L'aterratge es un camp de rugby enmig del poble, aixi que has de vigilar amb els pals de la porteria i amb la gent que hi pugui haver jugant!

Algunes fotos de festa a casa
i la zona de vol de La Gondola

Queenstown 2nd week

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei germanet!!

per uns moments m'he pensat que estava a la cuina de casa meva!!!! (totes les cerveses buides)

M'alegro que estiguis disfrutan aquesta estada tant intensament!

Que t'anava a dir!! jejeje.
El video que has penjat aqui a la pagina, el vaig veure abans de que ho fessis, ahir a les 5 de la matinada mirant videos teus al you tube (basicament, vasilant de gremanet devant l'Abel jejeje)el vaig veure i dic OSTIA aquest es nou, i ves per don era aquest!!!

un petonas i una abraçada molt forta de la teva maneta i el teu cunyat!!!!!!!!

muakkkkssssssssss

ivan ha dit...

ei!
avui us he probat de trucar! per vosaltres devien ser les 11.30 de la nit (jo m'acabava de despertar). Haviam si dema us puc trucar mes d'hora.

un petonas!

ivan

sara ha dit...

SAra i NUriA: primooo que tal estas macu, quina passadaa les fotos i els videos, aixx ya veiem que estas mu beee tmb hem vist que ta crescut el peluu jjaj. tu segueix afagint coses... jje que nosaltres ens agrada molt veure com et va :D. besuus de la famili d'arenys. cuidet, cuidettt molt!! mua!