21 d’octubre del 2007

Dunedin

Com que no parava de ploure, de nevar a les muntanyes i de bufar (i amb aquestes condicions els parapentistes no volem) vaig decidir marxar a la platja del pacific a veure algun vaixell pirata, tiburons, hawaianes (ai no, aixo es mes amunt)...

Sort del colega John (frances) que te una superfurgoneta per arribar-hi, ja que a peu era mica lluny (264 km). Tambe es parapentista i en la mateixa situacio que jo de nivell d'angles i de curro, aixi que em fet migues de seguida. Si fins i tot tenim amics voladors en comu! el mon es petit i + el del parapentista.

Els 2 estem esperant que comenci el bon temps i acabar el cony de convalidacio de titol per treballar a fons. Ah, i es divertidissim perque ens hem compromes a xerrar nomes english entre nosaltres (quant podriem xerrar en franxute de puta mare), i clar, de vegades no ens entenem. Fins i tot per telefon, que ens costa pasta xerrar mes del compte, doncs ho fem en angles. Cool!



Total, vem estar a la ciutat de Dunedin on el John coneixi un alemany que ens podia allotjar i guiar una mica per la zona.
Es la 2a ciutat mes gran de l'illa sud i ho podriem comparar com... Berga.
En els 264km que vem fer carretera deviem creuar uns 6 o 7 poblatxos nomes. A Europa no estem acostumats a aquesta despoblacio.

Vem anar a veure pinguins blaus i foques, pero era massa d'hora. Nomes una foca es va deixar veure de lluny. El Martin, l'alemany, portava una ressaca de can cullons i no era per fer-lo esperar 2 hores a la platja fins que es fes de nit i poguer veure els animalots. Toca tornar-hi.

L'endema ens vem escapar a la Long Beach, de sorra blanca i fina, onades per sufejar, parets per escalar a peu de platja... el paradis.

Dunedin

6 comentaris:

Aixa ha dit...

Ivan!!!

Per molts anys!!!
Ja tens el quart de segle!! Ara em toca a mi!! jejejeje

Veig que estàs disfrutant, eh!!
Quina enveja que em fas... i jo aquí currant i patint els problemes de renfe... això és injust!!

Molts petonets!!

onesvenus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
onesvenus ha dit...

Nen, no sé si pots veure el numero de visites que han fet a la web, però segur que els caps de setmana es multipliquen pq no saps pas la de gent que hem demana que els hi dongui noticies de tu, aixi que els hi enxufo el blog i que llegeixin! :P

Ja se't troba a faltar per aquí a Espais, el Jordi ja està ben instalat a can Ballús des de dimecres i aquesta primera setmana ja està sol a l'escola xD Té ganes de fer moltes coses, així que suposo que li anirà de conya.
El terri va tirar el paraca divendres a la 2a, no va poguer treure una corbata que se li va ficar sortint d'un helicopter.
La resta tot igual, la cosa està més parada que a l'estiu, i el restaurant nou és un xou, ahir vem marxar amb el 2n plat ficat en tovallons de paper pq feia 40 minuts que estavem esperant-lo... amb els passatgers esperant-se a fora xD

Bé, res més, records de tothom... l'Eusebio, el Didac, la Sònia, el Jordi, l'Oriol, l'Anna, i tots els que puguis pensar. Que per molt que no tinguin temps d'escriure res sempre demanen per tu.

P.D.:Felicitats??? Aixo no ho sabia! Bé, si és avui, felicitats!!! I benvingut al club dels que ja no ens val el carnet jove xDDD

P.D.2:El comentari d'abans l'he suprimit pq no s'entenia de res, és el que té no llegir abans de publicar... (Les faltes no conten, per molt que llegís mai les trobaria totes)

Roger ha dit...

Neeeenn!!! que la parenta m'ha dit que avui:
Anys i anys, per molts anys, a la una, a les dues ales treeesss...per molts anys!!
---------------------
Quina enveja més sana que em fas!! Segur que solament pots estar 6 mesos??Collons Ivan, que has agafat la pitjor epoca perke la gent tingui vacances i pugui venir.

Ah! writte the blog in catalan, that if you speak all time english...a veure si oblidarem el català!! ;-)

Ànims i records!!

Roger ha dit...

M'oblidava...molta paret per escalar, molta foca, molta platja...però encara no tenim cap foto teva banyan-te amb un tauro, eh??
jejeje...
Qui diu que no estas a Menorca i ens prens el p+el??

Salut,

Roger

ivan ha dit...

si si! 25!
Gracies a tots pels comentaris!
muas muas i muas