17 d’octubre del 2007

Lond ON

Ja estic a Queenstown, en ple jetlag!
Despres de 20 i tantes hores dins de l'avio, 50.000 controls de seguretat, 3 o 4 pel.licules i 5 o 6 episodis dels simpsons, parada a L.A. (los angeles)... finalment he arrribat a destinacio. Quins nervis...no les tenia totes... tot el rato pensant en perque m'haig de complicar tant la vida!
Pero un cop he arribat al lloc i havent conegut el "jefe" i un parell de pilots ja m'he tranquilitzat, ja m'esta agradant l'aventura. Aquests dies dormire a casa d'un dels pilots, en John, hippie de 50 tacos, comparteix casa amb 2 brasileres, no dic res mes.

Be, ja us anire explicant, que encara haig d'anar a buscar un telefon per aqui, coneixer la ciutat (tot i que plou i que fa un fred que no m'esperava) i descansar del viatge!

Poso l'album de la meva estada a Londres, ciutat immensa i que s'assembla al disneyworld i les primeres 3 fotos de NZ. Gracies Ricard, Meritxell i Helen per l'ajuda i guia turisitica a London! Per cert, no em va ploure cap dia... increible.


- Accents omesos expressament... aquest cony de teclat angles no se com va.



Album ::
Lond ON

3 comentaris:

Aixa ha dit...

Hola guapo!!
Saps què he pensat? Que em sembla que et veuré més ara que estàs a l'altra punta del món que quan estem vivint al mateix país!!
Com va el jetlag? i les brasilenyes??

un petonas!

Roger ha dit...

Hey nano!!

Quina enveja! Quines fotos! ja pots estar penjant fotos quan tinguis temps lliure, al menys els qui estem a l'altre costat del "xarcu" veurem NZ amb els teus ulls.

Doncs res, que tinguis molta sort (i no amb les brasileres del hippy, eh??jejeje...), que et vagi tot molt bé, i ESCRIU, ESCRIU!!!!

Records i abraçades des de Catalunya!!

PD: tens el material ben guardat! ;-)

Potablava ha dit...

EEEEEP!
Quina enveja! No sabia res del teus plans de viatge i m'assabento ara.
Gaudeix molt i de tant en tant, ens vas explicant alguna cosa. Com diu en Roger, ESCRIU, ESCRIU!!!!

Una abraçada des de Castelldefels!