19 de desembre del 2007

Pueeenting

A NZ es va inventar el puenting comercial ara fara uns 20 i picu anys. Un tal HJ Hacket se li va ocorrer fer simulacions de suicidi des d'un pont. La cosa ha tingut tant d'exit que la seva empresa es un dels millors negocis de Nova Zelanda.

Al voltant de Queenstown hi han uns 5 puentings diferents, amb mes o menys alçada, amb o sense pendoleig, al costat del relleu o al mig de la vall... El mes bestia es de 134 metrakos... brutaal. Es poden veure fotos i videos a: http://www.bungy.co.nz/
Valen una pasta i com a bon catala estava buscant alguna forma d'intercanvi d'activitats, oferta... per no pagar ni un duro. Havia sentit que si erets major de 65 anys o el feies en pilotes era gratis. La 1a opcio no valia... massa complicat disfrassar-se de iaiu; la disfressa segur que s'aniria en orris enmig del salt i em tocaria pagar despres.
La 2a opcio... no estava malament, i cony, es estiu. Pero l'altre dia dia em van dir que hi havia tanta gent que s'oferia a saltar en boles que ja no feien cap oferta... massa tard.

Pues l'altre nit, em truca el Niall, un dels meus jefes, i em diu que si m'animo a venir amb ell i els seus germans/nes a fer un no se que de 'swing bridge', perduts a la muntanya. Jo que m'animo a qualsevol cosa li dic que si, sense saber exaaactament el que anavem a fer. Despres de 45 minuts de pista 4x4 alucinant, amb barrancs per tots costats, arribem a un pont solitari d'uns 70 metres d'alçada (be, aqui ja sabia de que es tractava l'activitat del dia.

El lloc era força impressionant i nomes pensar en el salt... em venien de ganes d'estar assegut al sofa de casa, mirant una peli en blanc i negre amb subtitols i amb una infusio de camamilla.

Un cop acabat el muntatge de tot plegat ja era nit, cap a les 22.30h. Van saltar uns les germanes i la parella del Niall, ole ole tot dones! I finalment, cap a les 00.00, em va tocar el torn. Three, two, one... Yuhhuuuuuuuuuuuuu

Vaig arribar a casa a les tantes, pero encara en estat adrenalinic, aixi que vaig poguer fer-me la meva camamilla, llegir unes quantes pagines i dormir com un angelet.

album swing bridge
Swing Bridge

6 comentaris:

Aixa ha dit...

Ei petardo!!
Estàs com una cabra!!!
Jo m'hagués mort!!
Si ens dones l'adreça et podem enviar un paquetet amb cosetes bones!!!
De veritat, eh!!
jajajaja
Ara ja no em fas tanta enveja, eh! que jo em moriria amb tot el que estàs fent!!

Petonets!!

César ha dit...

Mira que t'ho passes bé, eh?
Quina por. No es veia el fons oi?

Bé, Bones Festes de Nadal a l'estiu de NZ i una abraçada.

César.

Ansgair ha dit...

Carulla estas com un llum!
Que coi fas a Nova Zelanda?

ivan ha dit...

Eeei!

la meva adreça es:

5-A Hay Street
9197 Queenstown
NZ

el que passa es que com que es una illa el tema d'enviar fuets i aquestes coses esta bastant vigilat, per por que es porti alguna malaltia o jo que se....


pero una postaleta del turo de l'home em faria gracia... :)

Aiiiixx que per cert, va ser el teu aniversari i no m'he enrecordat. Ja ho se, soc la ostia. Aixi que moltes felicitats retardades!!!

Lo del puenting es de d'aquestes coses que no s'ha de pensar gaire (o gens) alhora de fer-les, sino no saltes. El reiu es veia una mica... la veritat es que el paisatge era una mica tetric; no se si es mes facil saltar de nit o de dia...


Oscar?!? Cano (no tinc la ny castellana al teclat) ?!?

Ansgair ha dit...

Doncs si Cano amb ny castellana.
Vaig veure un dia a l'Aixa, "hola Aixa", i em va dir que staves alla a les antipodes. Em va dir que em passaria el teu blog (sort de l'omnipotent google perque porto un mes esperant noticies d'ella).
De totes maneres si tens algun espai per parlar "otros temas" perquè de pueeenting....

ivan ha dit...

ei oscar!

vaig perdre tots els emails que tenia a la meva direccio de hotmail...
ara utilitzo: anticiclons@gmail.com

espero el teu email i aixi parlem!

ivan